torsdag 31 januari 2008

Full fart mot helgen...

Jaha, då har jag haft min sista lediga dag innan jag börjar mitt nya jobb! Lite nervöst är det men det ska bli kul att få börja göra sig hemmastadd i det nya kontoret imorgon. Sista tentan på kursen gick i alla fall bra så nu kan den läggas till handlingarna, skönt!

Förmiddagen bjöd på ett underbart väder, klart och kallt -15 grader i morse! Härligt med riktigt vinterväder. I natt ska det visst bli snöstorm. Klass 1 varning för Västerbotten enligt SMHI. Och imorgon nollgradigt igen...suck.

Jag och syster åkte på en ny(?) loppis idag, eller den var ny för oss i alla fall. Jag har ju lite skralt i kassan men ett fynd gjorde jag: En ganska stor spånkorg! Nu gäller det bara att fundera ut ett bra användningsområde! Vilket nog inte blir så svårt :) (tyvärr blev det blixtbilder... hann inte plocka fram stativet)


Jag måste också passa på att tacka för alla besök och fina kommentarer här på bloggen! Jag blev helt chockad när jag såg att jag fått 12 kommentarer på mitt förra inlägg! Otroligt att så många tar sig tid att titta in hos mig! Men jättekul och det inspirerar mig till att fortsätta blogga.

Imorgon är det ju dessutom fredag! Jag önskar er alla en riktigt rolig fredag och en bra start på helgen!

6 kommentarer:

 1. En sån korg skulle jag ha till filtar eller till pappersinsamling.. Jättefin var den!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en alldeles utmärkt tvättkorg tyckte jag :D

  SvaraRadera
 3. Måste ju önske dej en busbra helg

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Det är ju en av dagens höjdpunkter att gå in och läsa och se alla fina bilder. Lite dålig är jag ju på att skriva men försöker bättra mig. Ha de bra i helgen och på nya jobbet/ Kram Ingegerd

  SvaraRadera
 5. Vilken härligt stor korg!

  Önskar dig en fin helg, kul att kika in på din fina blogg :)

  Jes

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Dessa korgar är jättefina, användes av min mans mormor som vagga/spjälsäng.

  Vad fint det blev med renoveringen lite längre ner.

  Hälsn åsa

  SvaraRadera