tisdag 29 januari 2008

Mjukt och mysigt!

Okej, dags för ett nytt inlägg. Idag har inspirationen inte varit så hög men jag måste i alla fall berätta om ett fynd som jag gjorde på Granngården i söndags. Jag var där för att köpa kraftfoder till hästarna men så såg jag en hög med fårskinnsfällar för bara 199:-. Det är väl ett bra pris? Okej det är väl kanske inte världens vackraste eller bästa fällar men de är definitivt i klass med IKEAs!


Vilda tycker att det är perfekt att ligga på i soffan. Varmt och gosigt!

Nya planer angående nästa renoveringsprojekt har börjat smidas. Ni ska få se lite före-bilder snart så ni förstår vad det är som är på gång. Men nu är det dags att tända brasan och krypa upp i soffan för strax börjar Bygglov och det vill jag inte missa (även om de inte är direkt så byggnadsvårdsinriktade i programmet. Såg ni avsnittet när de rev ner ett intakt, fint och välbevarat pärlsponttak? HUUUVVA - jag rös när jag såg det!)

Vi hörs!

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åhh, nu blir jag avundjuk... Har letat efter en billig fårskinnsfäll länge, men de är ju rätt så dyra. Det billigaste jag har sett är 349kr, så 199kr är ett toppenpris! Fanns det många kvar? :)

  SvaraRadera
 3. Hej Lina!

  Va gosigt med fällar i soffan! Vi hade i somras fyra får tillsammans med våra grannar. Verkligen trevliga djur! Men vi hade bestämt oss för att bara ha dem över sommaren så nu är dom i frysen...

  Väntar med spänning på ert nästa projekt!

  ha de bra! cia

  SvaraRadera
 4. Ja det var verkligen ett fynd! Billiga och fina till hemmet.

  SvaraRadera
 5. Toppen med billiga fällar! Det ger ju en sådan underbart härlig känsla tycker jag! Vi har ett par olika fällar som vi vet kommer från glada får, så det känns bra tycker jag. Min lilla son älskar sin lilla fäll som han har på golvet. Jag tyckr du ska vara suprnöjd - det såg ju jättehärligt ut!

  SvaraRadera