söndag 27 januari 2008

Knopphängare med patina

För ett par månader sedan hittade jag en knopphängare i garaget som jag tänkte att jag skulle kunna använda till nåt. Men den har väldigt mycket patina... Nu, efter att ha skrubbat den och kapat bort en del som var trasig och patinerat kapytan, tycker jag att den passar ganska bra i hallen att hänga fina saker på!


Idag var vi en sväng på en stor loppis ute på travbanan i stan. Och herregud va mycket folk det kom! Min sambo var helt förundrad över hur i all världen det kunde finnas så mycket folk som vill gå runt och titta på en massa skräp! Jag var inte lika chockad :)


Tyvärr gjorde jag inga superfynd men jag köpte en trådrulle och en spindel som hört till en spinnrock. Jag tyckte att de skulle göra sig bra som pynt!

Nu blir det pizza-middag....

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din kommentar i min blogg.
  Köket som jag visar i bloggen är från vår tillfälliga bostad medans vi rustar färdigt huset.
  Har läst lite i din blogg och vi verkar ha väldigt lika intressen; får, hästar, byggnadsvård och karlar som hugger träd och sågar sina egna brädor:)
  Nu ska jag läsa vidare och se alla inspirerande bilder från ert fina hus.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Knoppbrädan var ju helt underbar, och så kul att du hittade den i huset, den har alltså en massa historia.. Härligt. Det är kul med saker man känner att det finns en historia med. Jättemycket fina saker har du, och vilket underbart hus!!

  SvaraRadera