onsdag 23 januari 2008

Godissug!!

Jag tillhör definitivt den kategorin som kan kalla sig sockerberoende. Det är tur att jag har ganska långt till närmaste godiskiosk. Men i brist på riktigt godis kan man ju baka godsaker istället... Kladdkaka, chokladbollar, hallonpaj mmmmmm.....


Nu åker jag på kurs i ett par dagar! Hej svejs!

7 kommentarer:

 1. Hej! Vi har samma bok. Min 12-åriga dotters favoritfråga är: "Får jag baka sega chokladrutor?" Och när jag vet hur de smakar med vaniljglass så har jag svårt att säga nej... Ha så trevligt på din kurs!

  SvaraRadera
 2. Själv bakade jag Kärleksmums (eller mockarutor, chokladrutor, snoddas eller vad ni kallar det - kärt barn har många namn) i helgen och frossade i. Ni vet chokladkakan med kaffeglasyr och kokos. MUMS!

  Ha det så bra på kursen!
  /Willewira

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Mycket fina bilder du har tagit Lina. Det är stämningsfullt på Bergagården förstår jag.

  /Ida

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med, mumms..
  Trevlig resa /madelene

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen det där med sockerberoende, ääälskar godis. Farligt, farligt.

  Jag blev så lycklig när jag flyttade in i ett hus med badkar! Har levt utan badkar i ungefär 7 år och har nu äntligen ett badkar. Men som med allt så skulle man ju vilja ha det lite annorlunda även i badrummet - det är verkligen inte min smak just nu, men jag njuter ändå. Man ser ju ändå inte så mycket när ljuset är släckt!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Hej Bergagården!
  Kul att du hittat in på min blogg. Jag är genast jätteavundsjuk på era bakelitströmbrytare och klippspik! Har kikat runt hos er, och vilket jobb ni har ådstakommit. Man lär sig massor under resans gång! Och av sina misstag... Kul idé att skriva om lampor. Det tror jag att jag ska "härma". El är svårt att få in i en gammaldags miljö. Första gången vi renoverade fanns inga alternativ till "standarden", idag går det ju att hitta nytillverkade i porslin och bakelit. Tyvärr valde vi en "budgetvariant"- retrosvarta i plast. Ångras lite idag! Snygg hall! och ni gjorde verkligen det bästa av köket. Fann också fler roliga länkar till andra "byggnadsvårds-inriktade" bloggar från din sida. Mvh Mitt Egnahem

  SvaraRadera
 7. Vem är inte beroende ;) /Anna

  SvaraRadera