måndag 14 januari 2008

Bloggvärlden är enorm!

Ja, egentligen borde jag ha suttit och pluggat inför tentan på fredag, men vad ska man göra när man hela tiden upptäcker en massa nya fina, intressanta och roliga bloggar att läsa? Det finns ju verkligen bloggar om allt! Efter den här dagens surfande kommer min länklista i vänsterspalten att öka...

Annars har det inte hänt så mycket kul-igt idag. Dörren ligger och torkar efter andra lagret linoljefärg så det lär väl dröja ett tag innan den går att måla igen. Känns faktiskt rätt skönt att inte ha något större projekt på gång just nu! Det är ju då man har tid att fundera och kan bli inspirerad till kommande projekt!

Färg och tapeter är något som verkligen intresserar mig. Det är svårt men väldigt roligt! Dagens bilder blir därför fler inspirerande detaljer från olika hus vi har besökt!


Falu rödfärg är nog en av de vackraste färger jag vet, i alla fall på hus. Tyvärr är vårt hus ommålat för några år sedan i en otrevlig modern färg... Det blir till att skrapa rent när den börjar flagna och sen blir det nog falurött, om det går...suck (Men som jag lärt mig av en vis grävmaskinist: "ingenting är omöjligt, bara olika svårt"!)


Att hitta gamla tapetlager ger ett riktigt glädjerus! I vårt hus har vi hittat tapeter från husets början, se tidigare inlägg. Tapeterna på bilden är från en annan liten timmerstuga i Västerbotten. Det är så kul att försöka föreställa sig hur det sett ut en gång i tiden!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar också faluröd på hus, det passar så fint till naturen.

    Det är verkligen kul med bloggvärlden, man hittar nya och intressanta bloggar hela tiden.

    Kramizz från mig/Annelie

    SvaraRadera
  2. Jag måste hålla med dig! Det finns ingenting som är så roligt som att utforska ett gammalt hus och se vad som finns från forna ägare :) En dröm! Ha en toppenbra vecka! KRAM

    SvaraRadera