söndag 17 februari 2008

Strålande sol!


Idag har vädret verkligen varit härligt! Vi gick en promenad längs skoterspåret bakom huset och sedan tillbaka längs ån och solen värmde riktigt skönt! Vilda letade bävrar men hittade bara några ingångar som hon inte vågade krypa in i, som tur var.

Ska visa lite blandade bilder idag. Urtavlan som vi köpte på tradera har fått ett litet urverk från Clas Ohlson så nu har den blivit en klocka som sitter på väggen i köket!


Sen skulle jag ju också visa er vårt senaste tradera-fynd, nämligen två stycken gamla franska strömbrytare i porslin och mässing, supersnygga! Vi har satt den ena i hallen i trappan. Blev riktigt bra :)


Näe, nu är det dags för middag snart. Ikväll blir det premiär för vårt "egenodlade" lammkött. Lammstek kryddat med citron, rosmarin och vitlök! Håll tummarna för att vi ska lyckas, vi var och köpte en ny ugnstermometer igår...

10 kommentarer:

  1. Avundsjuk på strömbrytaren! Klockan blev också jättefin. Bra tips med tradera. Letar nu en lite större gjutjärnskamin. Ha det gott! Mvh Mitt Egnahem

    SvaraRadera
  2. Hej Lina!

    Jättetrevlig blogg du har med många vackra bilder! Jag blir lite avundsjuk för jag drömmer också om att leva på landet. Just nu pluggar jag så då går det inte men kanske i framtiden... :)

    Jag ser fram emot att komma tillbaka till din fina blogg!

    / Caroline

    SvaraRadera
  3. Vilka bra saker du fyndat på tradera.
    Hoppas lammsteken blev god.
    /madelene

    SvaraRadera
  4. Nu är jag här igen!! Har inte hunnit läsa dina inlägg, varit upptagen av massor annat, hur man nu kan vara det när det är så roligt att blogga...

    Mums vad gott!! Med lammkött och vitlök!!

    Klockan blev verkligen jättefin!! Tänk vad man kan fynda ibland. Det är så roligt när man får till det.

    Strömbrytaren var urläcker!! Den blev ursnygg på sin plats (åtminstone så långt jag kan se..) :-). Vad synd att de inte hade fler...


    Önskar dig en skön kväll!!
    Kram Willewira

    SvaraRadera
  5. Tänk att en strömbrytare kan vara så vacker!!! och klockan är urläcker!

    SvaraRadera
  6. Åh vilken mysig och fin blogg du har!!! Har kollat igenom tidigare inlägg och det ser underbart ut...
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  7. Vilken fin blogg du har!
    Underbart hus ni bor i med!!

    tack för titten!

    Hit kommer jag gärna tillbaka!

    Kram/P-lina
    d...

    SvaraRadera
  8. ur häftiga strömbrytare. Snygga som få...mina gamla bakelitmonster kan slänga sig i väggen för det där va tjusigt värre...himlans snygg klocka dessutom.
    Ha de gott
    kram

    SvaraRadera
  9. Gud vad det ser mysigt ut när man tittar in på din blogg...hästar, getter...vackra foder, blommor och allt möjligt hemtrevligt!

    Kul :)

    Ha en fin dag,

    Okänd Skata

    SvaraRadera
  10. Det var den charmigaste strömbrytaren jag sett hitills!!
    Kram Camilla

    SvaraRadera