söndag 24 februari 2008

Är våren på väg?

Igår var en riktigt härlig vårvinterdag, solen sken och fåglarna kvittrade. Till och med de gamla hästarna har börjat få lite vårkänslor, Rappe galopperar runt i hagen som en dåre och slänger iväg riktiga bocksprång av glädje! Han har ingen aning om att han faktiskt snart fyller 25 år.

Vi har fortsatt förberedelserna uppe i det kommande sovrummet lite, avloppssystemet är ute och spånskivorna som täckte golvet är på väg upp. Troligtvis blir det ett massivt trägolv, 15,8 cm breda plank, som ska dit. Vi har skissat lite på inredningen också och funderat på hur tusan man ska kunna använda rummet på bästa sätt. Takhöjden är ju tyvärr ganska begränsande, men jag tror att vi har kommit på en fungerande lösning. Ni får väl se så småningom!


I vardagsrummet har gardinerna som Jonas köpte på IKEA snart kommit upp. Ett fönster kvar. De är extremt tunna men det passar bra nu till våren och sommaren. (Lite mörk bild, men ni ser nog vad jag menar)


Måste visa en flaska som vi hittade ute i en av bodarna också!

1 kommentar:

  1. Tack för kommentaren om min kommod-förvandling! Är mäkta stolt!

    Men jag älskar sådana där vita skira gardiner - SPECIELLT nu till våren. Det blev ju jättebra!

    Vad kul det är när man hittar saker man gillar sådär i någon gammal bod på gården! Så var det för oss också innan vi flyttade - t.ex. en gammal kristallkrona som jag har visat på bloggen, eller en gammal amerikasnk gungstol m.m. Jag saknar det lite nu när man har flyttat till villa. Här finns inga spännande outforskade utrymmen. Men en massa annat härligt förstås!

    Ha en fortsatt skön söndag!

    SvaraRadera