fredag 29 februari 2008

Helg ljuva helg!

Nu är det fredagkväll igen och lugnet är på väg att infinna sig. Snön har vräkt ner i tre dagar nu, så nu är det mer vintrigt än det har varit nån gång tidigare den här vintern. Vilket är jättebra för alla ungar som fick sportlov idag!

Vi som inte har lov får göra det bästa vi kan av helgen!

I veckan har det blivit lite bloggande, istället har tiden gått åt till andra viktiga saker som måste göras ute på landet. Snöskottning, hämtning av spån, flytta hösilagebalar mm. Men i helgen ska jag passa på att fota lite mer så jag har lite bilder att visa upp!

Hur som helst, ikväll tänkte jag att ni skulle få kika lite på vår tvbänk som vi fyndade långt inne i Norrlands inland:

Tyvärr saknas marmorskivan och än har vi inte riktigt löst vad vi ska ha istället så det ligger bara en omålad limträskiva ovanpå (men det får ni inte se!).....

Imorgon kommer jag nog att åka in till stan och shoppa lite med mamma och min syster. Jonas planer involverar snö, bräda och drake:

8 kommentarer:

 1. Hej Lina!!

  Oh, vad jag tycker din sida är fin. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. :-)

  Jag skulle verkligen vilja dela upp min sida i tre spalter också.
  Kan du skicka ner din bror hit... :-)
  Skämt åsido, jag är grafisk designer för webb, men jag är ingen hackers i html och alla möjliga koder. Tyvärr!! Måste ta tid och förkovra mig det också.
  Fixar grundläggande saker, men...

  Hur som helst, din sida är snygg!!

  Tv-bänken likaså. Har ni tänkt er en stenskiva? Det kanske finns på blocket?
  De kan vara ganska dyra, men behöver inte bli dyrare än en limskiva, har jag fått reda på av en köksleverantör - så länge man inte gör hål i skivan.

  Ska det vara vinter ska det vara snö - då såg det härligt ut med paraskiing. Men här nere finns ingen snö och då kan våren lika gärna komma - och det gör den. Blåsippan ute i rabatten stå....

  Ha en skön helg!
  Kram Willewira

  SvaraRadera
 2. Härligt skåp!
  Vi har också fått mycket snö nu, och det ska ju vara snö på vintern, tycker i allafall jag!

  SvaraRadera
 3. Nya sidan är snygg, men det är ngt konstigt med kommentarsfunktionen. Försökt lämna kommentar flera dagar men inget händer när man trycker på "kommentarer". Konstigt. Kan ju vara fel på min kära dator... Ja, fast på ngt sätt kom jag väl in eftersom jag nu skriver. Blev så full i skratt när jag läste om dina "Lantlivs"-inköp. Jag har också slutat prenumerera (för att spara pengar, och för att jag inte gillade när de började med mode- vill ha INredning!!!) Ändå köper jag nästan varenda lösnummer, och törs väl inte tänka på hur mkt dyrare det blir i längden... Ska bli kul att få se Er entré när du målat klart. Ni har ju lyckan att ha en förstukvist! Mvh Mitt Egnahem

  SvaraRadera
 4. Vad härligt för dig att få skämma bort dig lite nu när lönen har kommit. Vad var det du pluggade för något?

  Själv har jag också köprestriktioner eftersom jag är student och håller på att ta körkort. I början kändes det deprimerande och det är klart att ibland är det något jag "akut" skulle vilja ha. Men på det stora hela tycker jag att det är ganska skönt att inte shoppa så mycket. Jag slipper både det dåliga samvetet och fler prylar att hålla ordning på. ;)

  Kram

  Caroline

  SvaraRadera
 5. Snö kite, min sambo trodde inte sina ögon när jag visade honom. Han kitesurfar själv men det blir endast på vatten då det är rejäl snöbrist här. Gillat ditt vackra skåp - väldigt mycket!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder du visar från ditt hus! En jättefin blogg! Har suttit och tittat igenom det mesta och jag blir verkligne jätteinspirerad!

  Lisa

  SvaraRadera
 7. Vad fin er tv-möbel är! Den gillade jag verkligen. Själva har vi en gammal IKEA som vi fyndade på fyndhörnan. Inte så rolig alltid kanske, men mycket praktisk.

  Hur har ni det där uppe? Är det fortfarande snö? Här är det regnigt... mycket roligt...

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 8. Vilken fint skåp ni fyndat att använda som tv-bänk!
  Du kanske kan marmorera en träskiva.
  Vi har fyra tackor och en bagge av rasen pälsfår.
  Nu ska jag njuta av tidningen GÅRD&TORP:)

  HA DET GOTT!/anna

  SvaraRadera