onsdag 6 februari 2008

Tick-tack tick-tack tick-tack...

Vi har upptäckt fördelarna med Tradera! Perfekt sätt att fynda på när man inte har tid att åka på loppis eller antikaffärer. Sista sekunderna innan auktionen avslutas är det superspännande att se om någon hinner bjuda över!

I helgen köpte vi en gammal urtavla som vi tänker sätta ett verk i och ha i köket. Den har en jättefin patina men är inte så stor.


Idag la jag det vinnande budet på två strömbrytare i porslin och mässing! De behöver vi verkligen! Jag ska visa dem när de kommer!

I övrigt ligger allting här hemma lite på is. I och med att vi båda haft fullt upp med jobb så tar vi det lite lugnt med renoveringarna - tiden räcker inte riktigt till - men till helgen så börjar det nog klia i fingrarna igen! Stolarna står ju och väntar på att bli ompysslade och ett antal lister vill bli målade :)

6 kommentarer:

 1. Hej...vilken vacker klocka!!
  Ne, vet hur det är...hur ska man få tiden att räcka till...såå mycket man vill göra juuu!!!

  Mamma millan

  SvaraRadera
 2. kalas fin n
  grattis till inköpet

  nu ska jag kikarunt lite här hos dej
  ser hel bra ut
  ha en go helg

  SvaraRadera
 3. Jag undrar om jag är ensam i bloggvärlden om att ALDRIG ha varit in på Tradera? *hmmm.... :)

  SvaraRadera
 4. Oj vilken snygg klocka! Tradera... hmm... jag är en fegis. Jag vågar inte köpa grejer på det sättet... Behöver jag inte vara feg längre menar ni? (Känner mig som värsta 85-åriga tanten som är rädd för nymodigheter såsom mobiltelefon, att betala med kort osv ;-))

  SvaraRadera
 5. Go´kväll!
  Periodvis handlar jag och min sambo på Tradera...det är så KUL!, senast blev det en gammal lång ripsmatta.
  Urtavlan är jättefin och stolarna i föregående inlägg är helt underbara.
  /Anna

  SvaraRadera
 6. Tradera är fantastiskt. Säljer massor med barnkläder där. Inte varit så duktig på att kolla prylar - får nog bli det efter att ha sett ditt fina fynd./Erika

  SvaraRadera