tisdag 26 februari 2008

Shoppingbegär!

Efter att ha läst om Fru A:s frivilliga köprestriktioner för 2008 har det känts bättre med mina mindre frivilliga restriktioner. På ett sätt är det skönt att inte kunna handla så mycket och jag vill ju gärna leva så miljövänligt som jag orkar, MEN... (eller mään som Tony säger)...gud va skönt det var att få lön igen i måndags, för första gången på 5 månader! Att vara tjänstledig och studera blir man inte rik på :( Eller man blir ju rik på kunskap men det mildrar ju inte shoppingsuget direkt!

Eftersom pengarna brände lite i fickan var jag så illa tvungen att gå på stan en liten sväng igår. Det var så länge sen jag var där att det till och med hade öppnat nya affärer! Trots allt blev det inte så många inköp, men man måste ju reka lite först!


Ett efterlängtat köp var i alla fall nya numret av Lantliv. Min prenumeration gick ut vid årsskiftet och pga "köprestriktionerna" blev det ingen förnyelse. Men nu ska jag läsa och njuta!

På Indiska förälskade jag mig i ett påskägg som också fick följa med hem!


Det kan hända att det blir en liten liten shoppingrunda på lördag också :)

4 kommentarer:

 1. Vilken fin layout på bloggen och jag ser att vi har mycket gemensamt. Har också två hästar hemma på vår gård, flera hundar och intresset för inredning.

  Jag har också köprestriktioner, men är SÅ dålig på att efterleva dem.

  Jag kommer garanterat tillbaka.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Vilken fin layout du har på din blogg.. vill oxå ha ! =P
  Kikar in igen, tyckte det var så mysigt här!
  Kramizz

  SvaraRadera
 3. Tjusigt påskägg...och himla fin layout...Satt och spanade på ebay härodagen och hittade hur många sånna där strömbrytare som ni har, som helst. Ganska billiga åsså. Vet inte om du redan spanat där men hellre ett tips för mycket än ett för lite =)
  Ha de gott
  kram

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du!
  Klart man måste få unna sig en tidning ibland, sånt sätter lite guldkant på vardagen, eller hur?
  Fint ägg oxå.
  Hadé /madelene

  SvaraRadera