torsdag 27 mars 2008

Vildis, Pappi och Bäsarna!

Tidigt imorgon bitti bär det av mot den stora Hufvudstaden! Och för att jag inte ska sakna dem alltför mycket tänker jag tillägna dagens inlägg åt mina små älsklingar. För då kan jag gå in på bloggen och titta på dem medan jag är borta!

Först ut är Vilda, som på bilden leker med sin absoluta favorit: en boll som man ska stoppa hundgodis i som sedan ramlar ut när hunden rullar bollen. Men hon har inte fattat den grejen - istället är bollen kul eftersom det är den enda leksak hon inte lyckas bita sönder i småbitar! Den ger lite motstånd...


Sen kommer Rappe som här är ute på en av sina dagliga promenader i hagen. Jag har aldrig träffat en häst som är så aktiv i hagen som Rappe. Man måste också betänka att han fyller 25 år om en månad. Han går mycket hellre på upptäcksfärd än han står och äter... Vilket innebär att han kräver en ganska stor hage.


Fåren är roliga! De gillar att stå på rad. Den vita är ledaren och hon är modigast och gosigast. De andra två är superfega men snart ska jag nog kunna få klappa dom också!


Raymo ville inte vara med på bild idag, men han har ju varit med tidigare!

Vi ses igen när jag kommer tillbaka: på tisdag kväll (ska på konferens måndag och tisdag också...)! Då får ni se om jag gjort några fynd på resan!

7 kommentarer:

 1. Förstår att det är lite tufft att lämna idyllen, men kanske skönt också? Det blir ju så härligt att komma hem igen.

  SvaraRadera
 2. *ler* Ja visst är det rätt skönt ändå att hitta en leksak som hunden INTE biter sönder på ett ögonblick? :)

  SvaraRadera
 3. Att komma till storstaden kan vara fullkomligt underbart och roligt....men att komma hem till lugnet och tryggheten är ännu bättre. Ha så himlans skoj och ta en hel massa bilder på inredning till din blogg!!!!Kramisar Eva-Mari i Målargården

  SvaraRadera
 4. Men vilket sött mini zoo du visar!!!;)

  Japp..själv ska jag till västra sveriges huvudstad i morgon!!!!!

  .....♥.....♥
  ♥................♥
  ♥..........................♥......♥
  ♥..................♥................♥
  ♥.....................................♥
  ..♥.........TREVLIG HELG.......♥
  .....♥....Önskar Millan!!.....♥
  ........♥.....................♥
  .............♥............♥
  ..................♥.....♥
  .....................♥

  SvaraRadera
 5. Vilken idyll - och vilka raringar du visar. Synd att vi är allergiker annars hade jag haft en hel bondgård full med djur!

  SvaraRadera
 6. Det ser vi frma emot!

  Ja man kan verkligen sakna sina små älsklingar när man är borta från dem...

  Ha det bra i helgen!

  SvaraRadera
 7. Mysigt med så många djur! Själv har vi hundar fåglar och fiskar! Saknar dock att inte rida så mycket som vi gjorde tidigare

  Må gott

  SvaraRadera