fredag 14 mars 2008

Ingen vidare start på helgen...

Efter en dag hemma i soffan med blixtrande huvudvärk har helgen trots allt börjat. Jonas var iväg för att köpa golv till sovrummet, men kom hem tomhänt. Golvet var inte av tillräckligt bra kvalitet tyvärr... Så det blir att leta lite till. Samma sak gäller för handfatet, det finska företaget som sålde tvättstället meddelade idag att det är slut hos importören och inte kommer att tas in igen...suck. Jag som var så kär! Ja ja, jakten går vidare...

Ett nytt nummer av Gård och Torp kom i alla fall veckan, vilket är en njutning. Det är nog dessutom den enda tidning som även Jonas tycker om att läsa :) (Vilket innebär att jag måste dela med mig av den. Hmm....)


Nästa vecka är det äntligen påsk så därför får ni kika på en "påskig" bild idag för att väcka inspirationen!

9 kommentarer:

 1. Inte en enda påsprylar har jag ställt fram ännu. Så jag behöver verkligen lite inspiration.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Hav tröst, den som söker han finner.....tror jag att jag redan sagt till dig i en tidigare kommentar. Ja, ja minnet kanske inte är det bästa men när jag känner så då tar jag en stor kopp kaffe och myser ner mig i en skön stol med ett gäng inredningstidningar och får nya ideér. Påsken är som sagt i antågande och då drar vi mot "jaktkojan" där snön ligger 1.30 m djup bara 6 mil från vår bostad, här har vi dock inte en gnutta kvar. Har lite härliga/inspirerande bilder på min blogg just nu så välkommen in på en titt. Kram! Eva-Mari i Målargården!

  SvaraRadera
 3. Trist med golvet och hadnfatet, men som sagt lite kompensation med tidningen. ick min Drömhem & trädgård häromdagen, så den gottar jag mig i.

  Blir det lite Melodifestival och lördasgmys ikväll då? Dte ska det bli här iallafall! Vi får väl se vem som vinner.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Så himla fint med påskliljorna på rad. Enkelt och jättefint. Lycka till i det fortsatta letandet efter golv och handfat.

  Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 5. Va synd att de inte handfatet kvar! Vi får hoppas du hittar något liknande. Jag vet hur det är när man har en idé men inte lyckas förverkliga den. Surt! Vacker påskbild! Jag sådde påskgräs först i går så jag är rädd för att det inte hinner gro...

  SvaraRadera
 6. Gård och torp? Hmmm - den har jag aldrig kikat i, kanske dags att göra det... (på biblioteket förståss om de har den där...)

  SvaraRadera
 7. Min fästman är likadan - han kastar sig över Gård & Torp så fort den dimper ner i brevlådan. Men lika glad är jag för det, då får han en massa bra idéer! :)

  Jag är lite nyfiken på hur er veranda ser ut. Är den påbyggd senare? Det ser inte riktigt ut som om taket går ut över balkongen uppe?

  SvaraRadera
 8. Vi har tänkt göra någonting liknande, vi ska ju bygga ut vår enkelstuga till en parstuga med trapphus. Och det är ju rätt praktiskt att ha tak över verandan och någonstans att vädra sängkläderna också...

  SvaraRadera
 9. Hoppas inte att huvudvärken kom efter att du hjälpte mig ;) Tack så hjärtligt!!
  Vi synes till helgen! -Anna

  SvaraRadera