måndag 24 mars 2008

Annandag påsk

Hoppas att ni haft en riktigt GLAD PÅSK!


Efter en skön liten bloggpaus och en härlig påskledighet med skidåkning, sol, god mat och godis i massor känner jag att jag är redo för ett nytt inlägg!I helgen har det inte blivit något arbete gjort här hemma, utan vi har försökt att roa oss med annat. Som att träffa släkten och utöva vintersporter :) Vita Blixten har fått komma fram ur förrådet och göra rätt för sig, tyvärr gick min ena bindning sönder igår... Tur att det inte var så långt hem!


Förresten, nästa helg ska jag åka till Stockholm. Har ni några bra tips på fina butiker att besöka? Jag är rätt usel på Stockholms utbud så alla tips är jättevälkomna!!

4 kommentarer:

 1. Vilka vackra bilder du har tagit! Låter som ni haft en bra påsk. Det där med idéer på butiker i Sthlm... det finns så många som jag själv vill besöka... Men ett tips är ju att kika in hos Magdalenas hem. Hon har massor med info om butiker t.ex. i Sthlm. Hennes bloggadress är: http://www.magdalenashem.blogspot.com/

  Själv är jag helt uppe i köksrenoveringen som som vanligt tar mycket längre tid än man hoppats. Imorse åkte svärfar hem så nu är det bara jag, mannen och vår lilla bebis kvar... Och det kan jag säga - att det blir inte mycket gjort med en liten bebbe i huset. Så frågan är om det blir ngt mer gjort...

  Du måste ju skriva sedan och berätta om vilka butiker du har besökt! Och förstås om du gjort några fynd ;-).

  Ha en skön annandag påsk!

  SvaraRadera
 2. Hej Hopp! Tillbaka från Blåkulla och i desperat behov av att blogga litegrann.....skämt å sido. Påsken har faktiskt tillbringats i hemmet och jobbat med tömmning av det blivande vardagsrummet samt fortsatt installation av centraldamsugaren. Våra "Blixten" får vänta till en annan helg. Härliga bilder du lagt in.
  Tips i Sthlm. Åk till Gamla Stan och ta en fik på "Kaffekoppen", jättemysigt, murrigt fik i riktig GamlaStan anda. Finns på Stortorget. Besök sen Westergaard och Kovacs butik på Österlånggatan. Hoppas du får en trevlig helg. Kram / Eva-Mari i Målargården

  SvaraRadera
 3. godisäggen såg goda ut! Ägget som de ligger i (eller låg:D) var riktigt snyggt!
  Svar: Revyn var rolig, kul att gå på något med familjen och få skratta tillsammans.
  Ha en trevlig måndag kväll och tisdag! KRAM

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder!! Påsken har varit bra hos oss. Mest hästptyssel faktiskt och långa turer med häst och vagn i solen.

  Det var intressant att läsa vilka objektiv du använder och till vad. Jag har alltid haft Olympus förut så detta är min första Nikon.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera