söndag 9 mars 2008

Loppisdag!

Igår blev en riktig loppisdag. Fyra antik- och loppisställen fick påhälsning och jag var såklart den i gänget som handlade mest saker... Ni ska få lite smakprov idag, men det stora fyndet får ni se lite senare.


Jag tycker att gammalt, lite crémevitt och krackelerat porslin är hur snyggt som helst! Särskilt sånt med text eller relief på och helst ska det vara bruksföremål. Så mina fynd känns extra lyckade! Muggarna hittade jag faktiskt redan i tisdags på Myrorna men jag de fick hänga med gårdagens fynd också.


Tyvärr tog batteriet i kameran slut, så jag måste ladda det igen innan jag kan fota mera :)

7 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen, med att alltid vara den som köper mest...:)
  finfina fynd!

  SvaraRadera
 2. Å, vilka härliga gamla saker du har fyndat. När jag är kring dina trakter på sommaren, så brukar jag oxå hitta en massa roliga saker.
  Ha en bra vecka /madelene

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset på var jag fick tag på layouten!

  Men vilka superfynd! Verkligen vackra! Jag håller med dig - det är jättesnyggt! Och vad spännadne det ska bli att få se det stora fyndet... vad kan det vara?

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Jamen visst blev det! Och det är ju delvis din förtjänst... sug åt dig =): Ser fram emot att få se fyndet... Ja jag vet - jag är lite tjatig ;).

  SvaraRadera
 5. Hej! Snygga saker... Apropå golv. Vi köpte billigt obehandlat grangolv av en lokal såg (22x160mm). Försökte få det med kärnsidan upp, men det gick inte riktigt. Sedan har vi bara skurat med kallt vatten o linoljesåpa. Vi slipade inte golvet (Vilket vi var Tvungna att göra enligt försäljaren) Men jag gick på Gysingelinjen, att man då förstör golvets hållbara yta. Det blev jättebra och mkt mer lättskött än det vitpigmenterade, oljade golv vi också har. På det går inte rödvinsfläckarna bort men det gör det på det obehandlade grangolvet- bara skura. Lycka till! Mvh Mitt Egnahem

  SvaraRadera
 6. Nu är min bloggsida uppdaterad igen! :)

  SvaraRadera