torsdag 3 juni 2010

Snopet...

känns det efter att ha läst senaste numret av Gård & Torp. "En ny byggnadsvårdsbutik öppnar i Västerbotten"... och det är inte vår det handlar om. Vi har varit högst medvetna om att risken funnits men det är inte så mycket man kan göra åt det. Vi har jobbat så snabbt och målmedvetet som vi har kunnat.


Vi har dock investerat för mycket tid, arbete och framförallt engagemang i vårt projekt för att inte fortsätta så vi hoppas att det finns utrymme för flera butiker i länet. (Mer byggnadsvård åt folket! eller hur var det du sa Mrs Universum?). Edit: Det var ju Astrid med "Mitt Gamla Hus" som skrev så, jag hade lite bråttom både när jag läste era kommentar och när jag skrev inlägget... :)

Vi ska bara bryta ihop en stund och sen komma igen... (såsom Per Elofsson brukade säga)

10 kommentarer:

 1. Håller tummarna för er!

  SvaraRadera
 2. Det är väl typiskt nu när ni precis ska starta upp. Men som sagt... mer byggnadsvård åt folket. Och ni har ju webbutiken också. Hoppas verkligen det kommer att gå bra för er. //Sophie

  SvaraRadera
 3. Nej va träligt!!
  En positiv grej kan ju vara att folk som inte bor så nära kommer upp till västerbotten ju mer saker det finns som "drar" Jag tänker på turister och folk på utflykt som då tänker "nej men vi åker dit, dom har ju två butiker"

  Man beger sig ju mer gärna till staden med två butiker än den med än om man ska åka en sväng..

  SvaraRadera
 4. Jag såg det och tänkte på er :´-(

  Men ligger dom väldigt nära varandra?

  Jag tror ni säkert kan hitta ett sätt att nischa er, något som ni kan vara experter på.

  Lycka till!
  /astrid

  SvaraRadera
 5. Men det ligger ju vid Olofsfors bruk och det är ju faktiskt en bit att åka! Jag misstänker att det är er jag och min man kommer att besöka när vi är i Umeå i alla fall - det är tillräckligt långt att åka dit. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas kundunderlaget räcker för alla och önskar er all lycka och framgång!

  SvaraRadera
 7. Lycka till hoppas verkligen att det finns utrymme för er båda.

  SvaraRadera
 8. Ojdå, var det så...jag trodde nästan det var er de skrev om...men ge inte upp! Efter ni har brutit ihop en stund ;) tar ni nya tag. Heja heja :))

  SvaraRadera
 9. "Mer byggnadsvård åt folket" - har jag skrivit det? Det är hur som helst precis i ett nötskal vad jag tycker och jag önskar er lycka till och hoppas att detta inte gör att ni låter bli att sjösätta ert projekt. Men det brådskar och gäller att inte komma för långt efter den andra starten. Jag tror i alla fall att två byggnadsvårdsinriktade säljställen ryms i Västerbotten.

  SvaraRadera
 10. Oj det var visst Mitt gamla hus som skrev så! Läste lite för snabbt...sorry! Hur som helst så har vi "kommit igen" nu och jobbar på så hårt vi kan. Lanseringen av webbutiken är inte så långt borta i alla fall och vi ska försöka att hitta ett sätt att nischa oss lite på sikt...

  Ska fota lite på bygget ikväll!

  SvaraRadera