lördag 12 juni 2010

Dörrar och fönster

Visst är det vackra handtag på dörren som ska sitta i butiken! Den, som mycket annat av byggmaterialet, har vi hittat via annonser i lokaltidningen :) Återbruk!

Arbetet går framåt på alla fronter, företagsregistreringen är inlämnad, möte med banken inbokat och webbutiken känns alltmer som den ska göra. Allt är väldigt spännande och jag räknar kallt med att det blir ännu mer pirr i magen ju närmare öppningsdatum vi kommer!

Även fönstren är gamla, de behöver lite kärlek i form av kitt och linoljefärg, men de är i riktigt bra skick.

Bygget går också framåt, för tillfället håller vi på att sätta in fönster och dörrar! Nu hoppas vi bara på fint väder imorgon (men gärna blåsigt så att myggen försvinner...) så att vi kan fortsätta.

Stugan fick ett bra läge, efter mycket funderande och mätande och ritande. utsikten är fin och sen ligger nära gården men samtidigt lite avskild från boningshus och trädgård. Vi känner oss nöjda med placeringen och hoppas att det ska fungera bra även när vi får våra första kunder på besök!

5 kommentarer:

 1. Oj! Känns som att det det var länge sen vi var förbi!/Anna

  SvaraRadera
 2. Oh, snyggt sida! Och du, det där handtaget är fint!

  SvaraRadera
 3. Tänkt gratulera länge till företaget! Så kul, och visst behövs det många butiker!!! Ni bygger alltså helt nytt, heja på! Vad duktig du är på weblayout. Riktigt snyggt. Jag kör med mallar... Glöm inte att njuta av sommar och bebis också! MVH Värmländska Mitt Egnahem

  SvaraRadera
 4. Instämmer med de andra om att det var ett fint handtag! Det är detaljerna som gör det, sägs det ju :)

  SvaraRadera