måndag 26 maj 2008

Grönska

Titta! Nu har det börjat växa här hos oss också!

Plommonträdet som vi planterade förra sommaren blommar så fint. Det står väldigt skyddat mot den varma stallväggen. Längtar redan efter att få plocka solmogna söta plommon!


Tulpanerna har knoppar, björklöven har slagit ut och gräset har börjat grönska!


Nu är det bara semester som saknas...

8 kommentarer:

 1. Men visst är det härligt när allt kommer på nytt igen. Önskar att man kunde dra ut på det så att allt inte bara exploderar som det gjort hos oss. Njut medans du kan av allt det nya. /kram Eva-mari

  SvaraRadera
 2. Det er så vidunderlig med våren og forsommeren. Her er det så grønt og vakkert nå, solen skinner og man blir i så godt humør :-)

  Kos deg i vårsolen!

  Klem

  SvaraRadera
 3. Min svärmor köpte precis ett plommonträd i helgen så med lite tur kanske man kan få smaka ett hemmaodlat plommon nån gång i framtiden :D

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när det börjar grönska! Och på våren är allt så granngrönt! Alldeles underbart! Söta bilder har du tagit! :)
  Kamomilla

  SvaraRadera
 5. Det var på tiden att ni fick lite grönska också! Jag ahr tyckt lite synd om er "däruppe" :). Ja det är såå härligt när det börjar slå ut. Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 6. Mmm, vad gott med egna plommon! Vi har ett litet krikonträd men förra året blev det bara en handfull krikon som därtill var rätt sura... :)

  Ja, jag drömmer också om semestern nu. Det börjar närma sig!

  Kram

  Caroline

  SvaraRadera
 7. Mmm, det finns inget härligare än när naturen börjar grönska och blomma!!
  Den bästa tiden på året!!

  Plommon är gott! Vi har ett med gula plommon. Vad jag saknar dock, är ett bigaråträd. Det skulle jag vilja ha, men vi har ingen plats för det. Får väl ta ner ett av våra gamla äppelträd...

  Önskar dig en härlig solig dag!
  Kramar Willewira

  SvaraRadera
 8. Hej Lina! Hoppas det växer på ordentligt även hos er nu och att du njuter ordentligt!

  Jag har en liten utmaning till dig på min sida! Hoppas du antar den!

  SvaraRadera