torsdag 26 juni 2008

Tips på webben!

Tänkte att jag skulle tipsa om lite intressanta hemsidor ikväll. Bland annat Fönsterantiken som jag stötte på idag när jag surfade runt efter begagnade kranar (ja, jag vet, fönster och kranar har ju inget samband, men jag hamnade där i alla fall på nåt vis). Oj, säger jag bara vilka fina dörrar och fönster de hade i sin butik. Vilket vackert växthus eller glasveranda eller lusthus man skulle kunna bygga! Jag gillar fönster.
Nästa tips är ett företag som inte ligger så jättelångt ifrån mitt hem, nämligen 4kvadrat som ritar och tillverkar kök i olika stilar. Jag är då och då inne på deras hemsida för att hitta inspiration! De har även specialiserat sig på kök till västerbottensgårdar vilka ju har en lite speciell planlösning som inte alltid är så lätt att anpassa till ett modernt kök.Och vill man, som jag, drömma om att ha en vacker sprakande gammal kakelugn i salen så bör man titta in hos Kakelugnsmagasinet och sucka av längtan!

1 kommentar:

  1. Hej. Perfekta tips! Tackar, vi går ju o funderar lite hur vi ska fixa till köket. Det var tio år sedan, o nu är det dags igen. ha det gott. Kram Pirre

    SvaraRadera