onsdag 11 april 2012

Nystart?!

Jag hoppas kunna komma igång med bloggandet även på den här bloggen nu när våren och inspirationen är på gång igen! Tänkte höra med er bloggläsare vad ni helst vill läsa om, funkar det med blandade inlägg som det är nu eller vill ni ha mer av något särskilt?

Vi har bara tagit det lugnt de senaste veckorna och försökt att lära känna vår nya familjemedlem och hitta någon slags rutin i vardagen igen, inte helt lätt! Vi funderar också på när vi ska öppna butiken igen och hur mycket vi vill ha öppet under sommaren. Troligtvis öppnar vi första söndagen i maj, men hur ofta vi ska ha öppet är som sagt fortfarande under diskussion... Det är väldigt mycket som ska hinna uppdateras i webbutiken innan dess. Deklarationen ska också göras klar...Påskledigheten var skön och vädret helt underbart, det enda negativa var dunderförkylningen som jag drabbades av, förhoppningsvis är den snart över. Långa promenader har varvats med god mat och mängder med godis :)

Några frön har kommit ner i jorden också, mestadels blommor i år men busktomat har vi också försått. Jag beställde frön från Runåbergs i år och jag hoppas att jag lyckas plantera ut dem och få dem att överleva också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar