fredag 9 mars 2012

Lillasyster

Fredagen den 17 februari kom hon till sist, lillasystern!
Beundrar den fina tovade mobilen som hon fått av mina kollegor.

På BB inför hemfärden!

Vi försöker att lära känna varandra och hitta en ny vardag i familjen så byggnadsvården får stå tillbaka ett tag till. Butiken kommer därför att vara stängd ytterligare en tid.

Skönt är det att våren är på gång även här uppe, men idag ska det visst ändå bli snöstorm så nu ska vi skynda oss ut på dagens barnvagnspromenad innan det är för sent!

3 kommentarer:

  1. Grattis! till den fina tjejen! Det blev ju en februariflicka för oss också som du såg, hon kom en månad tidigare än beräknat, så nu har jag också fått pröva på att föda i Umeå - lite skillnad mot i Lycksele faktiskt. :) Vi fick komma hem för tre veckor sedan, tack och lov.

    SvaraRadera
  2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

    Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

    Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

    SvaraRadera