söndag 6 februari 2011

Ljuset återvänder!

Fåren njuter av att ljuset börjat återvända! Baggen har blivit kompis med sina tjejer så det blir nog småttingar så småningom. :)

Baggen är den lilla längst till vänster.

Med lille V:s rum så går det ohyggligt långsamt. Vi håller fortfarande på med takmålningen, men pga sjukdomar och annat strul så har det inte hänt något alls på flera veckor!! Suck. Förra helgen tog vi dessutom semester och åkte till fjällen. Men snart ska vi ta ett krafttag så att vi kan börja visa några roliga bilder för er!

Idag har vi öppet i butiken igen, det är så roligt att få besök av alla spännande kunder och få ta del av deras husberättelser! Senare i eftermiddag kommer dessutom ett par kombinerade butiks- och barnvakter som tar över medan vi går på teater och tittar på Klungans senaste föreställning, "Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter"!

1 kommentar:

  1. Man mäste tillåta sig att ta en paus i renoverandet ibland. Det blir lätt att man bara ser det som INTE är gjort istället för allt som man HAR gjort, eller hur? Hoppas ni hade det trevligt på teatern?
    Ingalill

    SvaraRadera