onsdag 19 januari 2011

Januarimörker

Längtar till våren och mera ljus så att man hinner fota innan det är mörkt igen... Inläggen uteblir mycket på grund av att jag gärna vill ha bilder i alla inlägg och min kamera klarar inte av att ta bra bilder i för dåligt ljus. Ny kamera står alltså på önskelistan!

Vi håller på med lille V:s rum och har kommit så pass långt att vi rivit allt som skulle rivas. direkt när vi började ta tag i arbetet med barnrummet insåg vi att det inte skulle bli bra att behålla de två rummen så som det var. Så vi rev mellanväggen, uppsatt på 2000-talet, och öppnade upp så mycket som det bara gått. Rummet kommer att bli mycket bättre nu och vi är övertygade om att det blir bättre med ett stort rum än två små oanvändbara! Vi har hunnit med att måla nästan halva taket, men det är en hel del tak kvar...

Tapeten vi är inne på nu är en annan än den vi visat tidigare, det lutar nu åt en tapet från Midbecs kollektion What a hoot med små söta röda dinosaurier på! Som ni hör blir det inga "tidstypiska" tapeter i barnrummet :) Ska visa er när jag har möjlighet.

I helgen hämtade vi en lånebagge som för tillfället håller på och uppvaktar våra fårdamer så mycket han orkar - vi hoppas på söta små lamm till sommaren!

3 kommentarer:

 1. Vad kul med ett inlägg från dig! Låter gulligt tycker jag med den tapeten - vi får väl se bilder när det är klart hoppas jag! När ljuset är bättre :-).

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt med små lamm, jag älskar får!

  Hoppas det går bra med er lilla butik :)

  SvaraRadera
 3. Hej på dej!!
  Jag har tagit tag imin blogg och börjat göra inlägg igen!! Tänkte göra en länk till Bergagårdens hemsida. Är det ok? Tycker att det är så fantastiskt att den finns så nära, men endel Sävarbor har aldrig hört talas om er??

  SvaraRadera