onsdag 24 november 2010

Inredningsreportage och tvättstugan

Idag har det hänt något roligt! En lokaltidning har varit här och gjort ett inredningsreportage om vårt hus! Ärligt talat så har vi nog aldrig haft det så välstädat i huset som idag :) Ska bli ruskigt spännande att läsa det om några veckor.

Tvättstugan från köket, tröskeln har äntligen blivit målad med kimröksgrå linoljefärg och lådsektionen i mitten av tvättstugan har blivit klädd med grå pårlspont. Bakom draperiet döljer sig klädförvaring.

I och med reportaget så har vi faktiskt fått en hel del småsaker gjorda, ni vet sånt som liksom aldrig blir av utan man tänker att: det gör vi senare... och senare kommer ju aldrig!

Vi har till exempel nästan målat färdigt och satt upp en del lister i tvättstugan. Jag tror inte att jag har visat så jättemånga bilder från det rummet så här kommer några nya som jag fotat idag (bäst att passa på när det är städat för en gång skull...):

Här syns bland annat betongskivorna vi gjöt och den schablontryckta lumppappen. Det har varit otroligt skönt att ha en väl fungerande tvättstuga sen vi blev med småbarn!

4 kommentarer:

 1. Vad spännande! Önskar vi kunde läsa det här. Kan du visa på bloggen sen?

  SvaraRadera
 2. Va kul! Det ska bli roligt att läsa!

  SvaraRadera
 3. Jösses va fint!! Det kan nog inte bli annat än ett bra reportage!
  I höstas hände samma sak här! Vi var med i ett reportage i en serie om annorlunda boenden! Vi blev nöjda med hur vi "framstog"
  Hoppas det kommer på "nätet" också! Då ska jag kika!! :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Åh! Jag vill också ha en sån fin tvättstuga, den ser helmysig ut! :)
  Hoppas allt är bra med er,
  kram /Elina

  SvaraRadera