söndag 31 januari 2010

Operation

Så var man tillbaka hemma igen efter några dagar på sjukhus. Den intensiva bäcken- och bensmärta som jag haft de senaste tre månaderna visade sig vid magnetröntgen i måndags vara ett stort diskbråck. I och med att jag ammar så har jag inte kunnat ta andra värktabletter än alvedon vilket inte direkt har lindrat smärtan så när den blev ännu värre i onsdags åkte vi in på akuten efter en remiss från min distriktsläkare. I torsdags blev jag opererad i ryggen och igår fick jag komma hem! Det känns väldigt skönt att inte ha lika ont längre, men det känns också skrämmande att veta att hur känslig ryggen är! Jag behöver inte sluta amma heller vilket känns jättebra, det var annars alternativet till operation så att jag skulle kunna ta starkare värktabletter.

I och med detta så har jag inte så mycket kul att berätta om i inrednings- eller byggnadsvårdsväg längre, men nu ser jag ljuset i tunneln och efter att ha genomgått tre operationer; handleden, kejsarsnittet och ryggen på bara ett halvår, så kanske man kan börja ha lite framtidsplaner i alla fall! Nu kan det väl inte hända mer elände??

Lilla V växer så det knakar och är en go och glad liten prick. Han har charmat sjuksköterskorna på ortopeden i fyra dagar :) Den senaste månaden har han varit ett riktigt matvrak, men nu verkar han kanske kunna tänka sig att äta lite mindre ofta, tack och lov!

Ha en bra söndag därute, och ta väl hand om er!!

7 kommentarer:

 1. Oj din stackare! Hoppas du snabbt blir bättre i ryggen nu när du blivit opererad. //Sophie

  SvaraRadera
 2. Oj! Jag har lidit av ben-/höftsmärta hela hösten och varit rädd för samma, men nu har det lättat. Hoppas du får må bra nu och slipper både värk och besvär, så du kan koncentrera dig på vardagen.

  SvaraRadera
 3. Hej och ojdå, det där lät inget vidare, tre operationer. Du får ta det lugnt nu och krya på dig.
  Ha det gott och mys med den lille!

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att operationen gick bra. Krya på dig, kram från mig & Gry

  SvaraRadera
 5. nämen du! Vad du får stå ut med mycket just nu. och så har ni en liten på det. Vad bra ändå att allt gick bra och nu kan du se framåt, för nu ska det väl ändå ge med sig med sjukhusvistelser för din del hoppas man ju =)

  Ha det gott nu och krya på dig.

  Kram Pirre

  SvaraRadera
 6. Hoppas du snabbt repar dig och får njuta av livet (istället för sjukhuset).

  SvaraRadera
 7. Tack för att du tyckte till. Jag gillar själv den svarta mer, den gröna blev så blek. Vi får se vad det blir framöver. Saknar dina inlägg på din fina blogg.

  SvaraRadera