måndag 1 mars 2010

Försöker hitta lite vårkänslor!


Hej på er igen!

Det blev en hel månads blogguppehåll för mig. Nu är i alla fall min sjukskrivning slut och saker och ting försöker gå tillbaka till vardag igen. Tyvärr är inte all bensmärta borta än så det blir till att vara försiktig ett tag till.

Ute snöar det fortfarande och så här mycket snö var det länge sen man såg, snöskottning är ju inte direkt nåt för mig just nu så jag börjar bli rätt less på snön nu! Ska ta och mäta snötäcket om vi tar oss ut idag! Ser fram emot fina vårvinterdagar med takdropp och korvgrillning nu!!

Inomhus har jag försökt hitta lite vårkänslor genom att hänga upp vårgröna gardiner i köket (fyndade på Ellos outletrea! 130 kr för två par gardiner) och sy några kuddar i glada färger. I vanliga fall brukar jag mest ha lite "konservativa" mönster och färger, typ randigt och rutigt i vitt, blått, grått eller nåt liknande men nu kände jag att det behövdes en energikick så det blev Åhléns fina tyg Bapelsin som fick pryda kuddarna.

Jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa inlägg från mig! Nu är det dags för blöjbyte...

6 kommentarer:

 1. Bapelsin är ju en höjdare! Bapelsin skulle jag vilja ha lite här och var...

  Kul att de har döpt tyget efter radioinslaget på tidigt 90-tal. Minns du? Eller är det jag som är en gammal sakta kanske ;) Säkert det senare...

  Sköt om dig!

  Anna

  SvaraRadera
 2. Men fy katten hur jag stavar och sliter på tangentbordet...

  Skäms lärarinneskatan, skäms!

  SvaraRadera
 3. Roligt att du kommit igång med bloggandet igen.

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Roligt med ett inlägg!
  Min ben och höftsmärta var detsamma som du hade men nog lindrigare för jag har fått lindring av McEnziemetoden och fysioterapi. Jag hoppas eländet håller sig borta...

  SvaraRadera
 5. Kul med ett inlägg från dig! Tyckte kudden verkligen piggade upp! Precis lagom färgklick. Skönt att sjukskrivningen är slut och att du är bättre. Hoppas du snart är helt bra. Jag hoppas att den här sista sjukskrivningsperioden är allt jag behöver innan jag åtminstone kan ta hand om lilltjejen själv. Hålelr tummarna för mig själv.

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 6. Hej, kul att läsa ett inlägg hos dig igen!
  Ja vad härligt med lite färgstarka tyger,det kan man behöva nu. Bapelsin, kul ord. Jag gillar "kuliga" ord :)

  Ha det fint o krya på dig

  SvaraRadera