söndag 7 december 2008

Andra ljuset


Idag har vi tänt det andra ljuset och det är bara två veckor kvar till julledigheten börjar!

Har ni hunnit med julklapparna än? Det har inte jag, har bara en endaste klar...ojojoj

Bakat har vi i alla fall gjort. Jag, mamma och Hanna hade en liten bagarstuga här igår och bakade lussekatter (som blev gigantiska), pepparkakor, drömmar och syltkakor. Jag bakade Leilas Cinnamon chocolate chip cookies! De blev väldigt goda och stora trots att jag gjorde många fler än vad som stod i receptet.


Efter baket var vi på Peter Jöbacks julkonsert! Han sjöng väldigt vackert. Synd bara på kylan, pladdriga överförfriskade andra åhörare och på att folk inte kom i tid utan letade sina platser ända in på 5:e låten... Men som tur var uppvägde själva showen alla minus! Jättebra!

Sist men inte minst har en belysningsstolpe kommit upp på ridbanan! Jättetack till pappa och Jonas som jobbade hårt med att få den på plats igår! Ska testa den ikväll.

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad kul att du tyckte om bilderna! Jag kan inte själv fatta hur någon kan ta så fina bilder. Såvida man inte är fotograf förstås.

    Nej, jag är inte heller klar med julklapparna. Jag började rekordtidigt i år, redan i oktober. Men sedan tog det stopp och jag har inte handlat julklappar sedan dess...

    Ha en fortsatt trevlig andra advent!

    Kram

    Caroline

    SvaraRadera
  2. Åh, de kakorna har jag funderat på:)
    Ha en riktigt fin dag.
    kram Lallis

    SvaraRadera
  3. Tack för din värmande kommentar!!!

    Din adventsljusstake är verkligen superfin och bilden från första advent är sååå vacker, det är förresten alla dina bilder! Vill också ha så snygga kryddburkar!

    Ha det bäst!
    Många Kramar!
    /c

    SvaraRadera
  4. Vad snyggt julig din sida är!!! Blå-skåpet o slagbordet o adventsljusstaken allt är superstiligt. Bra tips om julkakor!
    MVH Värmländska Mitt Egnahem

    SvaraRadera
  5. MUMS! De där kakorna ser supergoda ut!

    Vilken bra ide du hade om kalenderpaket! Snälla vuxna borde också få. Man kanske kan komma överens med sin man, om att ge varandra varsin kalender full med paket ;). Eller kanske en väninna, hmm...
    Stor kram!

    SvaraRadera
  6. Mumsiga kakor och bilder. Jättemysigt!

    Du har något att hämta hos mig!

    SvaraRadera
  7. Så trevligt det verkar vara där uppe! Det var många bekanta till oss i Sävar/Hörnefors som hade riktiga bagarstugor med stora bakugnar men tyvärr hann vi aldrig testbaka i dom. Det hade nog varit roligt!

    Trevlig Lucia!

    /Päivi

    SvaraRadera