tisdag 28 oktober 2008

Ute på vift igen

Är ute på jobb igen, men detta är nog den sista fältveckan för i år. Nu är jag riktigt långt norrut, i Muonionalusta mellan svenska och finska gränsen. Ska göra en markundersökning här uppe imorgon.

Jag har sett några fina hus på vägen upp (vi körde via Finland) men har inte hunnit fota något. Måste dock visa en bild på en kallkälla som vi åkte förbi!


För några veckor sedan gjorde jag en liten satsning på entren och pyntade lite med höstblommor. I helgen som var bytte jag ut de vissna sommarblommorna mot små granar! Ska fota och visa när jag kommer hem!

(Ignorera det smutsiga dörrfodret, de ska målas om till sommaren! ;))

6 kommentarer:

 1. Häftig kallkälla!

  Trevlig kväll :)

  /A

  SvaraRadera
 2. Fina höstblommor vid entrén! Låter härligt att vara ute i finska naturen! Själv sitter jag inne och skriver hemtenta och drömmer mig bort... :)

  Kram

  Caroline

  SvaraRadera
 3. Visst är det speciellt i Tornedalen! Jag gillar att se filmer som Elina och Populärmusik från Vittula där man få se bydgen på riktigt. Det var så länge sedan jag själv var på besök där.
  Hälsningar, Päivi

  SvaraRadera
 4. Men vilken sagolik pryl! Jag som bor nere i Blekinge har aldrig sett något liknande. Är det meningen att man ska kunna ta sig en slurk vatten längs vägen, eller hur funkar den?

  /astrid
  Mitt Gamla Hus

  SvaraRadera
 5. Så vackert vid din entré. Jag måste göra något åt min. Våra dörrposter ser ut så på utsidan för att hundarna hoppa där på när de vill in...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera