lördag 4 oktober 2008

Borta bra, men hemma bäst!

Så skönt att vara hemma igen! Om än bara över helgen, imorgon kväll drar jag iväg på ett nytt fältjobb i en vecka... (För er som undrat vad det är för konstigt jobb jag har, som involverar utomhus, båtar och motorer mm, så ska jag berätta att jag jobbar med miljöfrågor och är ganska mycket ute i fält med provtagningar av mark, vatten och sediment.)

Innan dess tänkte jag få lite tid till att blogga! Det har ju i alla fall hänt några saker sedan vi kom hem från Portugal: Jag har blivit gammal (30!), hösten har kommit på allvar och inomhuspysslingssäsongen (långt ord!) har börjat.

Jonas jobbar vidare på golvet i sovrummet, men jag har fortfarande inget att visa på bild, men det kommer! Det blir jättefint!

Till köket har jag hittat lite fina saker som har fått flytta in. En ljusblå, jättesliten, stol fick stanna inomhus efter att ha burits in från lusthuset under födelsedagsfesten (det blev stolbrist...). Den vackra orkidéen fick jag av Jonas mamma!


Köksbordet har fått en ny duk, som jag tycker passar alldeles utmärkt till den slitna bordsskivan. Den kommer från Åhléns och är i ljusgrå filt.


Jag har mer saker att visa, men de kommer i ett senare inlägg!

4 kommentarer:

 1. Så vackert nött stol!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Hej. Vad spännande jobb du verkar ha....Stolen gillar jag också, färgen på den var så fiiiin. Ha det gott. Kram Pirre

  SvaraRadera
 3. Vi du få din blogg uppmärksammad?
  Kolla: http://www.sellsve.nu/?p=298
  Och tipsa mig!

  SvaraRadera
 4. Jättefint med den blå stolen mot det blå skåpet!!! Snyggt!

  SvaraRadera