söndag 27 april 2008

Utmaning!

I torsdags fick jag en utmaning av Hwita Villan! Jag ska visa mitt bästa, mitt sämsta och mitt senaste inköp. Jag har funderat lite under helgen och det här är vad jag kom fram till:

Mitt bästa köp:


Är egentligen flera, eftersom mina djur är de överlägset bästa "inköpen" jag gjort förutom gården. Klicka gärna på bilden för att förstora den!

Mitt sämsta köp:


Här fick jag fundera en hel del. Jag har alltid ångest när jag köper saker men har ändå inte gjort så många riktigt dåliga inköp. Den här lampan får dock symbolisera nåt som händer mig lite då och då.... Jag klantar till det och har sönder något som jag verkligen velat köpa och som jag tyckt om...

Mitt senaste köp:


Ett armband från Kungens Lilla Piga i Gamla stan. Jag tycker att det är så fint!


Jaha då ska jag skicka utmaningen vidare... Jag är lite osäker på vilka som fått den tidigare och inte men men, ni får anta den om ni vill!

Målargården

Mitt Egnahem

Lyckohem

och 2,9 från stan

5 kommentarer:

 1. Jättefina bästa köp!
  Har också förmågan att klanta till de ibland - inte kul!

  Armbandet var ljuvligt.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Ja det finns nog inget som kan slå de slags köpen - de som involverar en levande varelse, en ny familjemedlem och någon man håller kär i många långa år :D

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt att få se! Kul att du antog utamningen! Ja, det är klart att de är bästa köpen, djur är så härliga! Och er gård är ju jättefin!Men vad tråkigt när det händer, att man klantar sig... och speciellt på en sådan vacker sak som skomakarlampa... Jag hade gråtit om det hade hänt mig tror jag. Och kul att se ditt senaste! Ska kika in på länken, för där har jag aldrig varit!

  Ha en skön söndagkväll!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår helt klart dina bästa köp, så härligt!


  Kram från Singapore

  SvaraRadera
 5. Men så synd om lampan. Fin blogg du har. Roligt att kika in
  kramar malin

  SvaraRadera