onsdag 23 april 2008

Byggfabriken

Hallå hallå!

Sitter återigen på hotellet och pustar ut efter en dag med föreläsningar, tenta och sen lite spring på stan. Gårdagens kursdag var jättebra med fältarbete och tester av olika instrument men jag var så trött på kvällen (vi slutade vid 18) så jag stannade på hotellet hela kvällen och pluggade och badade i badkaret.

Idag slutade jag lite tidigare (kl 17 var jag klar med tentan) så jag gick direkt iväg mot Söder för att besöka byggnadsvårdsbutiken Byggfabriken! På vägen stannade jag till i gamla stan hos Kungens lilla Piga också. Jag gjorde ett litet inköp som jag ska visa er när jag kommer hem!

Väl framme på Byggfabriken var det 20 min kvar till stängningsdags men jag hann i alla fall köpa några småburkar med linoljefärg och fota lite :)
Traskade sedan runt lite på söder innan jag började promenera tillbaka in mot centrala stan igen. Hade tänkt att hitta på något roligt ikväll, kanske gå på teater eller bio, men jag missade föreställningen på stadsteatern och bion började så sent så nu är jag tillbaka på hotellet. Det känns i benen att jag gått runt i nästan 3 timmar!

Imorgon är det dags för kurs nummer två, som tur är är den bara en dag - det ska bli skönt att få komma hem igen!

5 kommentarer:

 1. Men oj vad du hunnit med trots kurs och tenta! Men vad är det egentligen du har kurs i?

  Men söder är väl härligt! Där ligger ju butiken Ebba & Jag - den gillar jag!

  Roliga bidler du har tagit från Byggfabriken! Där har jag aldrig varit... Och jag blir riktigt nyfiken på ditt lilla inköp.

  Ha det bra och hopaps kursandet går bra!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte på det - jag vill ju utmana dig också i den lilla utmaningen! Kika in på min sida!

  SvaraRadera
 3. Synd du inte hann på nån teater. Vad var det du hade tänkt se?

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du antar utmaningen! Ska bli kul att se!

  Jaha, men det låter ju ganska spännande. Det är alltid roligt ckså är de satsar lite på sin personal som t.ex. i form av utbildningar osv.

  Ha en bra fredag! (själv ska jag vara ute och njuta i solen hela dagen tror jag)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kul!
  På bilderna kan jag se våra dörrtrycken, vår toalett, vårt kakel... Vi har handlat en del på Byggfabriken, fast i Malmö. Man blir ju som helt tokig när man går in där.

  SvaraRadera