måndag 5 november 2007

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en intensiv weekend i Stockholms skärgård! Lång bilresa, middag i Gamla stan, 30-års kalas och lite sightseeing i de fina kvarteren hann vi med. Ska visa lite bilder på fina hus som vi körde förbi på fastlandet. Arkitekturen är fantastisk och schweizerstil, nyrik snickarglädje från sekelskiftet och jugendstil avlöser varandra, jättefint! Men man måste vara lite rik för att bo där :)

Jonas mormor bor i ett jättefint litet hus ute på en ö i skärgården. Huset är byggt på samma plats som det gamla huset som revs för några år sedan eftersom det inte längre gick att renovera.

Gamla huset
Nya huset
På ön hittade vi ett jättefint gammalt badkar med magnifika lejontassar, det skulle vara kul att renovera det och bygga upp ett fint sekelskiftesromantiskt badrum runtomkring!

Vilda hittade också en lekkompis, Newton, som blev totalt förälskad i Vilda, som i sin tur var så nonchalant småtaskig mot honom som hon brukar vara mot sina beundrare...

På vägen hem hälsade vi på kompisar i Härnösand som flyttat in i en jättefin hyreslägenhet med en fantastisk utsikt, tack för fikapausen!

Väl hemma är det snöigt och utsikten från altanen på baksidan av huset ser nu ut så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar