lördag 23 oktober 2010

3 år med bloggen och Härnösandsresa

Idag är det tre år sen jag skrev första inlägget i den här bloggen. Det har hänt väldigt mycket sen dess och det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa lite då och då! Ska försöka få tid till att skriva lite oftare och lite mer om det vardagliga, eftersom jag själv tycker att det är kul att ha en dagbok att titta tillbaka i. Vardagen består ju dock mest av familjeliv, jobb och Bergagårdens Byggnadsvård så det är vad ni får hålla tillgodo med!

Så här ser det ut vid butiken idag! Det kom ganska mycket snö i natt och den verkar ligga kvar över helgen i alla fall! Lite julkänsla nästan!

För två veckor sedan åkte vi på en liten "semestertripp"! Vi stängde butiken kl 16 på lördagen och åkte till Härnösand för att hälsa på min syster och hennes sambo. På söndagen gjorde vi en utflykt till Länsmuseet i Härnösand där vi strosade runt i friluftsmuseet och besökte en rolig mopedutställning!
Sen blev det ett snabbt besök på IKEA också innan vi åkte hemåt igen. Har bestämt mig för att sy nya gardiner till vardagsrummet. Tyget blir IKEAs Anneli i vitt med röda blomslingor. Jag tror att det blir fint och att det funkar till jul också! För den närmar sig ju faktiskt!

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt det var att läsa om Dig och ditt företag, och butiken blev verkligen FIN! Vilken ingång/entré! Ni gör så rätt som satsar också på webbutik. Då blir ni ju lite mer tillgängliga. Snyggt tyg förresten! Ha det!
    Från värmländska Mitt Egnahem

    SvaraRadera
  2. Va kul att du lagt in artikeln, jag missade den helt... Vad fint ni fått. Vi bor i Sävar så min man har redan varit till butiken och tittat runt. Lycka till!!

    SvaraRadera