tisdag 15 december 2009

Se det snöar!!

Inläggen duggar ju inte direkt tätt här inne just nu, men ni får ge er till tåls! Plötsligt händer det!

Idag snöar det faktiskt på Bergagården! Fantastiskt! Det var verkligen inte en dag för tidigt. Under dagen står diverse ärenden på schemat och kanske kanske blir det tid till att baka lite kakor ikväll, vi får se. Lussekatter har vi i alla fall lyckats tillverka även om de varken blev snygga eller goda :)


Jag har möblerat om lite i köket för några veckor sedan och då blev det plats för mitt loppisfyndade halvmånebord. Amaryllisen blommar så fint nu, hoppas att den står till jul!

7 kommentarer:

 1. Vilket fint bord!
  Vi kommer att ha dubbla dörrar, alltså sätta in ännu ett par och dessutom kommer vi framtill att bygga en glasveranda/kvist som hålls kall där det kommer en pardörr i helträ, men det är nog länge tills vi kommit så långt!

  SvaraRadera
 2. Njuuuut av det vackra, kalla, vita från himlen! (Och bord, lussekatter, amaryllis också förstås.)

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Vi har drop-in på familjecentralen/bvc i Robban så man får fara dit och mäta och väga på måndagar och onsdagar varje vecka om man vill. Det är som bra, då kan man ta det när man hinner och behöver inte planera så mycket jämt. Har vägt Gry varje vecka sen hon föddes men snart börjar väl kurvan plana av lite så hon inte växer lika fort så då kommer jag nog inte fara dit lika ofta. Men det är trevligt att gå dit, det är ju alltid folk där så det är kul att träffa andra mammor :)

  Har ni inget sånt i Sävar? Eller det kanske är långt att åka för er.. Vi har ju familjecentralen bara några hundra meter från vårt hus så jag brukar ta vagnen och promenera dit. :)

  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 4. Hej! Underbart bord, det ska du vara lycklig över!
  Ha en härlig dag

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tittade in här och lämnar ett spår efter mig....

  Mycket fint att se...

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 6. Tack för din hälsning, och God jul till dig också!
  kamomilla

  SvaraRadera