måndag 19 oktober 2009

Vad händer på Bergagården?


Dagarna och nätterna går åt till att försöka hålla den lilla skrutten så nöjd och glad som möjligt. Inte alltid helt lätt... Snart har vi dock lärt oss skillnaden på hungerskrik, ont-i-magen-skrik, jag-har-tråkigt-skrik, full-blöja-skrik och gosa-med-mig-skrik och då blir det ju lite enklare :)

I tvättstugan saknas lite lister, lite målning, några handtag och lite annat smått och gott, men den fungerar och alla bebiskläder, blöjor mm finns på plats intill skötbordet. Det är skönt.

Nåt annat som är skönt är att min kropp börjar återhämta sig från alla graviditetskrämpor! Till och med min vänstra hand har börjat bli bättre. Det känns otroligt bra eftersom jag varit orolig att den skulle vara kroniskt skadad. Känseln i fingertopparna är inte helt tillbaka än, men värken och domningarna är i alla fall borta. Jag kunde borsta mina hästar själv för första gången på flera månader i lördags! Vilken härlig känsla!

Jonas har snickrat innerfönster till sovrummet så att vi snart kan flytta tillbaka in dit igen. Vi har sovit i vardagsrummet ett tag, först pga att jag hade lite svårt att gå i trappor sista tiden som höggravid och nu pga av att det blir för kallt med bara enkelfönster. Men snart så!

Inga nya foton idag eftersom kameran tillfälligt är utlånad till pappa...

1 kommentar:

  1. Ljuvlig att få ha hästpäls under fingrarna igen...

    Vacker bild på ett gulligt får.

    Sköt om dig!

    SvaraRadera