onsdag 27 maj 2009

"Nya" saker till sovrummet

I helgen hittade vi en fotölj på Blocket som vi tänkte skulle passa fint i sovrummet! Så här blev det när den kommit på plats! Jag gillar Blocket eftersom vi i princip inte har några nya möbler i hela huset. Begagnat = Billigt, Miljövänligt och Bra!


Ikväll har jag lite snabbt sytt en flexibel gardin till sovrummet. Vi börjar ju ha det ganska ljust på kvällar och nätter häruppe nu så det behövs nånting som mörklägger så att man kan sova ordentligt. Jag vill inte ha några riktiga gardiner utan nåt som man lätt kan ta bort när det inte behövs. Så det blev en vaxduksgardin som sitter uppe med några öljetter som gör att man kan ändra höjd eller ta bort den snabbt och lätt. Kanske innebär den ett litet stilbrott med sina klatschiga färger och mönster, men den kommer att funka bra nu under sommaren!

5 kommentarer:

 1. Hej på dig. Allt väl?

  Oooh så mysigt sovrum, fotöljen blev ju så bra där i rummet. Visst är det mycket roligare att fynda begagnat än o köpa nytt =)

  Smart lösning det där med en enkel "mörkningsgardin"...Ibland vill man ju inte vakna, när man sover som bäst, av att det blir ljust för ögonen...

  Nu ska jag ut med hundarna o sen blir det bastuafton....Det är helt underbart och ha en lugn stund för sig själv i bastun när barnen sover med kall dricka, inpackning i håret och alldeles, alldeles tyst =)

  ha det gott. kram Pirre

  SvaraRadera
 2. Åh, vad det ser mysigt ut! Gillar snedtak så mycket. Håller precis med dig om blocket. Det ät en toppensajt.

  SvaraRadera
 3. Hej å hå vad det har hänt grejer här då! Vilket superfint sovrum ni fått. Jättehärligt ser det ut.
  Härlig bild på hästen. Vårig och fin./ Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Vilken fin fåtölj! Jag gillar också att återanvända! :)

  SvaraRadera
 5. Såå fint, ungefär som vi tänkt oss, hoppas vi lyckas lika bra!

  SvaraRadera