onsdag 18 maj 2011

Butiksbilder


Hej alla trogna bloggläsare! Tiden och lusten för bloggande har varit knapp men en liten uppdatering är det väl ändå dags för!

Idag blir det lite bilder från butiken, både invändigt och utvändigt. Snart är det dags att få klart resterande byggnationer och målning. En hel del ribb ska upp också!Från Hålla Hus har vi fått låna ett jättefint broschyrställ som rymmer mängder med kostnadsfri information för intresserade byggnadsvårdare!

En nyhet är klippspik i fler dimensioner. Vi har nu 2½", 3" och 4".

I övrigt har våren kommit igång. Vi väntar på lamning för fåren, som strax ska få flytta till sommarhagen bakom butiken. Hästarna är glada över de gröna späda strån som kommer upp. Just nu håller vi på att lägga golv i V:s rum, ett enkelt furugolv blir det. Ska försöka få till ett inlägg om det om inte alltför lång tid!

(Vill du få tätare uppdateringar om vad som händer kring butiken så gilla gärna Bergagårdens Byggnadsvård på Facebook. Där finns information om öppettider, nyheter, saker som händer i vår närhet mm!)

3 kommentarer:

 1. Så vacker butik! Gillar färgsättningen och schablonerna skarpt!
  Såg att ni har pannplåt på taket. Är den återanvänd eller nytillverkad? Var kan man få tag på det, tänker på den olackerade varianten? Borde verkligen ta en tur förbi er i sommar...
  Lycka till nu med lamningarna!
  Eija

  SvaraRadera
 2. Å, så roligt med en byggnadsvårdsbutik så nära! Tittar nog in snart och köper lite grejer. Kanske kan man få lite gratis-tips också... /David i Lantvallen

  SvaraRadera
 3. Skitfin butik hörrni! Ser riktigt trevligt ut..

  SvaraRadera