lördag 7 mars 2009

Nya lamm!


Igår morse kom tre små lamm till världen ute i vår hage! Det var lite tidigare än vi hade trott så fåren var fortfarande ute, men som tur var var det nollgradigt och tackorna var i alla fall kloka nog att gå in och lamma inne i deras lilla hus. Nu är de inne i stallet och de är så söta! En tacka har fått tvillingar, två svart och vitfläckiga små små lamm och en tacka fick ett ganska stort svart lamm! Nu är det en tacka kvar som nog kommer att lamma inom de närmsta dagarna.


Visst är dom hur söta som helst!!

Jag har varit ute och ridit Ira på ridbanan i solens sken och kände hur skönt det är att våren är på väg!! Hon var riktigt duktig idag och lyssnade jättebra när vi tränade travigångsättningar, dvs vi fattar trav och travar långsamt ett par steg och saktar av igen. Det gick bättre och bättre och det är så kul när det går bra!

6 kommentarer:

 1. Dom är ju så söta dom små lammen! Har varit på kurs i vindeln idag, Var både trevligt och givande! Hade ej med Prinsen, men man lär mycket av de andra. Hoppas du blir med framöver!
  Kicki

  SvaraRadera
 2. Men kära nån vilka raringar!!

  Godkväll hälsar Skatan :)

  SvaraRadera
 3. Helt ljuvliga! Vad är det för ras på era får?
  /Päivi

  SvaraRadera
 4. Hej Kicki! Roligt med kurs! Jag har varit sugen att åka varje gång som varit men det har tyvärr inte riktigt funkat. Men nu när det blir mer vår och vi skaffar en större bil så blir det lite lättare att komma iväg! Ska verkligen försöka komma på nästa kurs, även om det kanske blir utan häst!

  SvaraRadera
 5. Vilka tidiga små rackare - vi fick våra första lamm i går. :)

  SvaraRadera
 6. JISSES ! Så söta =)
  mvh Lisa

  SvaraRadera