söndag 21 september 2008

Hösten är definitivt här

Det går lite trögt med bloggandet nuförtiden, vilket ni kanske märkt. Mörkare kvällar och inspirationsbrist är en stor anledning till bloggtorkan. Men det blir nog bättre när man vant sig lite vid höstrusket :) Tid för levande ljus är det i alla fall.

Satte upp en av mina loppisfyndade spegellampetter idag.

I helgen har vi stökat en del utomhus och plockat bort döda växter och rensat lite. En städning efter vindskyddsbygget var verkligen behövligt. Jonas köpte också en begagnad snickerimaskin i fredags, så nu ska jag lägga in lite beställningar på möbler hos honom! Bland annat en stor tallrikshylla till köket!

Idag blev det en ny maträtt till middag, Paprikasoppa. Riktigt gott faktiskt, till och med jag som inte gillar soppa tyckte att den var bra!

Paprikasoppa, receptet finns på icas hemsida.

5 kommentarer:

 1. Den där soppan såg god ut!

  Tallrikshylla är jag ju också på jakt efter - blir spännande att få se hur din blir.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Hej o välkomna tillbaka =) Vad härligt o kunna göra egna möbler. Spännande o få se resultatet. Soppan såg god ut, ser ut o vara en vitaminkick! ha det gott. Kram Pirre

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka. Höstmys, det är grejer det. Härligt att få städa undan sommaren och pynta för hösten.
  Röda soppor är jag inte så förtjust i, detta pga att jag druckit för mycket tomatjuice under en fasta för några år sedan. Synd men that´s it! Mackorna däremot såg himla smarriga ut. Ha det bra! /Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Jag tittar alltid på temperaturen i Umeå när jag besöker dig. :) Oktober var väldigt fint där, har jag för mig, men sedan kommer vintern snart. Vilken tid blir det mörkt så här års?
  /Päivi

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har en utmaning till dig på min blogg. Svara gärna om du hinner!
  Hälsningar, Päivi

  SvaraRadera